FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of is er iets niet duidelijk? Neem eerst eens een kijkje bij deze veelgestelde vragen. Misschien zit het antwoord op jouw vraag er wel tussen! Niet gevonden wat je zoekt? Stuur ons een mailtje naar veiling.vvks@gmail.com en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Hoe maak ik een account

Heel eenvoudig! Ga naar ‘Mijn account’. Registreer je met een gebruikersnaam, emailadres en wachtwoord. Klik op ‘Registreren’ en je hebt een account!

Ik heb geen ‘Check out all’ knop?

Waarschijnlijk heb je slechts één artikel gewonnen? In dat geval mag je onder ‘Gewonnen veilingen’ op de ‘Betaal nu’ knop klikken en de verdere stappen volgen. Lukt het nog steeds niet? Stuur even een mailtje naar veiling.vvks@gmail. com met vermelding van je naam en gewonnen artikelnummer en dan kijken we het even na.

Wanneer mag ik mijn gewonnen artikels ophalen?

Het verwerken van alle bestellingen gaat een groot werk voor ons zijn. Je mag zeker een mailtje van ons verwachten wanneer alles klaarligt om opgehaald te worden.

Kan ik mijn gewonnen artikels laten opsturen?

Dit kan! Bij het afhandelen van jou bestelling kan je kiezen voor verzending. Hiervoor betaal je een vast bedrag van 7 euro. Let op! Sommige artikels kunnen niet verzonden worden omdat ze heel breekbaar zijn of te groot. Dit staat dan duidelijk vermeld bij de product omschrijving.