Wat is de warmste veiling?

Waarom organiseren we deze warmste veiling?
Om de Vereniging voor Kleine Superhelden te steunen!

Deze vereniging zet zich voornamelijk in voor kindjes die op neonatologie moeten verblijven. Ze schenken prachtige dagboekjes aan alle prematuurtjes en zieke pasgeborenen. Deze kindjes verblijven dagen, weken en soms maanden in het ziekenhuis. De dagboekjes zijn vaak een lichtpuntje tijdens een heel onzekere tijd maar daarnaast worden ze ook een mooie herinnering voor later. De dagboekjes worden gratis geschonken aan alle kleine superhelden in 20 Vlaamse & Brusselse ziekenhuizen en kunnen volledig gratis worden aangevraagd via de website: www.kleinesuperhelden.be

Daarnaast ontwikkelde de Verening voor Kleine Superhelden dagboekjes voor kindjes die ter adoptie worden afgestaan, voor kindjes die op kinder intensieve zorgen (PICU) moeten verblijven, voor mama’s die tijdens de zwangerschap op MIC verblijven en een herinneringsboekje voor sterrenkindjes.

Maar daar stopt het niet! In verschillende ziekenhuizen ondersteund de Vereniging voor Kleine Superhelden projecten om het verblijf op neonatologie aangenamer te maken.

De Verening voor Kleine Superhelden is 100% afhankelijk van giften en acties. Vandaar dat wij, voor het 5de jaar op rij, deze Warmste veiling organiseren. We hopen er een feestelijke editie van te maken! De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar de vzw en worden volledig gebruikt voor de werking (het drukken van dagboekjes, het aankopen van knutselmateriaal, het verzenden van dagboekpakketjes…).