Reglement

Algemeen reglement

Je kan enkel bieden op onze artikels door een account aan te maken. Hier moet je al jouw gegevens invullen. Deze worden enkel gebruikt voor de verwerking van de veiling, niet voor andere doeleinden.

Een bod is bindend en kan niet worden ingetrokken. Dus denk goed na voor je een bod plaatst. Wie het hoogste bod heeft bij afloop van de veiling, wint het artikel en koopt het artikel ook effectief aan. Voor elk gewonnen artikel ontvang je een mail.
Lees telkens goed de omschrijving. Sommige artikels kunnen omwille van praktische redenen enkel worden opgehaald (een aantal ook enkel in ons magazijn te Wilrijk).
Bied enkel als je de omschrijving goed hebt gelezen want dit kan na afloop NIET worden aangepast en wij kunnen hier geen uitzonderingen op toestaan!!!

De veiling loopt af op 13 november om 21u, dit is het officiële einduur. Daarna is het niet meer mogelijk om nog een bod uit te brengen. Je kan vanuit jouw account de artikels bekijken die jij gewonnen hebt.

Betaling

Dit jaar zijn we genoodzaakt per winnaar een eenmalige administratiekost van 0,50 euro te rekenen. Dit bedrag is is noodzakelijk voor de betalingsverwerking en de verdere online administratie.

Je zal na afloop een mail krijgen voor elk gewonnen artikel en daarnaast ook een mail waarin de uitleg omtrent de betaling staat.

Indien u een artikel heeft gewonnen, heeft u 10 dagen om het bedrag over te maken op rekeningnummer BE19 9733 5405 7512 met als mededeling: bestelnummer en naam (deze moet hetzelfde zijn als uw account). Zonder mededeling kunnen wij uw aankoop niet terugvinden. Indien we de betaling niet tijdig ontvangen gaat het artikel naar de volgende bieder in rij.

Bij het afronden van uw bestelling kan je selecteren of je wil ophalen of laten verzenden (vaste meerkost van € 7,00). Let op! Ook bij de artikels die enkel opgehaald kunnen worden, zal je de keuze ‘verzenden’ kunnen aanduiden. Dit is echter niet mogelijk en zal bij het afronden van de bestelling opgemerkt worden waarna je het artikel alsnog moet komen ophalen!

Helaas kunnen wij geen fiscale attesten voorzien.

Ophalen en verzenden

Ook dit jaar hebben we veel artikels kunnen verzamelen dankzij onze sponsors. Dit wil zeggen dat het verwerken van de bestellingen een groot werk voor ons gaat zijn.

We houden je dus zeker op de hoogte wanneer jouw bestelling klaar ligt of zal verzonden worden. Dit gaat een tijdje duren… Hou zeker ons sociale media en je mailbox in de gaten voor alle updates.

Ophalen
De gewonnen artikels worden afgehaald in de ophaalpunten (Wilrijk, Boechout, Oelegem, Broechem, Sint-job of Westerlo). We communiceren tijdig de mogelijke tijdstippen voor de afhaling.
Wil je graag jouw artikels met iemand meegeven? Laat het ons dan tijdig weten!

Let op! Sommige artikels kunnen enkel in Wilrijk worden opgehaald. Dit staat telkens duidelijk in de omschrijving.

Verzending

Wil u liever het pakket per post ontvangen? Dat kan, mits een vaste verzendkost van 7 euro per bestelling. We verzenden naar enkel naar een thuisadres binnen België. Dit is standaard het adres van jouw profiel, wil je verzenden naar een ander adres? Pas dit dan aan bij het afronden van jouw bestelling.

Sommige artikels zoals stoelen, glazen, tapijten en andere grote / fragiele stuks worden niet verzonden. Dit staat telkens duidelijk vermeld bij de omschrijving.

Verzenden van de artikels is op eigen risico. Wij pakken de artikes zorgvuldig in maar staan niet garant voor het transport.

Cadeaubon
Indien u een digitale cadeaubon heeft gewonnen zal deze via mail worden toegestuurd.

Retour

Artikelen die via de veiling worden gekocht, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Vragen

Je kan ons steeds contacteren door te mailen naar veiling.vvks@gmail.com
Gelieve niet te replayen op de standaard mails van info@warmsteveiling.be deze worden niet bekeken.


Wil je meer info over de Vereniging voor Kleine Superhelden? Bekijk dan snel de website www.kleinesuperhelden.be of mail naar kleine.superhelden@gmail.com